Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kuchnia wegetariańska
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2564
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20047
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 542
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 645
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7081
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2564
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20047
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 542
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 645
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7081
Składniki
Brokuły i szparagi ugotowałem w osolonej wodzie al`dente. Na patelni rozgrzałem masło, dodałem posiekany czosnek, zeszkliłem, dodałem zioła. Smażyłem ok. pół minuty. Zdjąłem z ognia i energicznie mieszając połączyłem ze śmietaną. Doprawiłem do smaku. Spaghetti ugotowałem al`dente w osolonej wodzie. Odcedziłem, zachowałem pół szklanki wody z gotowania. Gorący makaron połączyłem z sosem i odcedzonymi warzywami. Dolałem trochę wody z gotowania makaronu. Posypałem startym serem oraz prażonymi orzeszkami piniowymi i pozostałymi ziołami. Podałem natychmiast.