Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Marzy Ci się kurczak jak z wykwintnej restauracji? Chrupiąca skórka i delikatne mięso w środku? To nie jest wcale takie trudne!
To prosty przepis, który z łatwością przygotujesz nawet po pracy. Twoja frytk...
Odsłon: 405
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 2118
To prosty przepis, który z łatwością przygotujesz nawet po pracy. Twoja frytk...
Odsłon: 405
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 2118
Składniki
Musisz tylko przed pieczeniem posmarować kurczaka śmietaną. Podczas zapiekania wchłonie się ona zmiękczając mięso w środku, ale jednocześnie tworząc chrupką skorupkę. Fot. 123RF/Picsel