Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lubisz zapach i smak chrzanu, jednak masz delikatne podniebienie? Ten piekący smak jest zbyt ostry? Mam na to dobry sposób!
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 84886
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2198
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9780
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3523
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6881
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 84886
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2198
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9780
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3523
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6881
Składniki
By chociaż odrobinę zniwelować to piekące uczucie na języku, wystarczy napić się mleka. Dlatego, by uczynić chrzan łagodniejszym należy go zamoczyć w mleku przed obraniem.