Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, mięsno grzybowe zrazy. Podawać z gotowanymi np. na parze warzywami. Bardzo smaczne i pożywne!
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336634
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 3739
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422832
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2496
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336634
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 3739
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422832
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2496
Składniki
Mięso pokroić na plastry, rozbić tłuczkiem. Obsmażyć na oleju, przyprawić.
Grzyby umyć, pokroić, obgotować przez 15 min.
W rondlu układać warstwami mięso i grzyby. Wierzch przykryć plastrami ziemniaków.
Podlać bulionem. Dusić do miękkości. Na końcu dodać rozmieszaną z mąką śmietanę.