Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, mięsno grzybowe zrazy. Podawać z gotowanymi np. na parze warzywami. Bardzo smaczne i pożywne!
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 9872
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2505
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1652
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 608
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3776
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 9872
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2505
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1652
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 608
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3776
Składniki
Mięso pokroić na plastry, rozbić tłuczkiem. Obsmażyć na oleju, przyprawić.
Grzyby umyć, pokroić, obgotować przez 15 min.
W rondlu układać warstwami mięso i grzyby. Wierzch przykryć plastrami ziemniaków.
Podlać bulionem. Dusić do miękkości. Na końcu dodać rozmieszaną z mąką śmietanę.