Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, mięsno grzybowe zrazy. Podawać z gotowanymi np. na parze warzywami. Bardzo smaczne i pożywne!
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 202
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 290
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 288
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 202
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 290
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 288
Składniki
Mięso pokroić na plastry, rozbić tłuczkiem. Obsmażyć na oleju, przyprawić.
Grzyby umyć, pokroić, obgotować przez 15 min.
W rondlu układać warstwami mięso i grzyby. Wierzch przykryć plastrami ziemniaków.
Podlać bulionem. Dusić do miękkości. Na końcu dodać rozmieszaną z mąką śmietanę.