Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, mięsno grzybowe zrazy. Podawać z gotowanymi np. na parze warzywami. Bardzo smaczne i pożywne!
Prosty przepis na dużą ilość pierogów, które można zamrozić i przygotować póź...
Odsłon: 468
Tak pysznego dania jeszcze nie jedliście a wystarczy dodać jeden składnik. So...
Odsłon: 201
Mniej czasochłonna i lżejsza wersja kotlecików.
Odsłon: 119
Prosta do przygotowania, pyszna surówka z czerwonej kapusty z dodatkiem kukur...
Odsłon: 171
Prosty przepis na dużą ilość pierogów, które można zamrozić i przygotować póź...
Odsłon: 468
Tak pysznego dania jeszcze nie jedliście a wystarczy dodać jeden składnik. So...
Odsłon: 201
Mniej czasochłonna i lżejsza wersja kotlecików.
Odsłon: 119
Prosta do przygotowania, pyszna surówka z czerwonej kapusty z dodatkiem kukur...
Odsłon: 171
Składniki
Mięso pokroić na plastry, rozbić tłuczkiem. Obsmażyć na oleju, przyprawić.
Grzyby umyć, pokroić, obgotować przez 15 min.
W rondlu układać warstwami mięso i grzyby. Wierzch przykryć plastrami ziemniaków.
Podlać bulionem. Dusić do miękkości. Na końcu dodać rozmieszaną z mąką śmietanę.