Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Stek z wieprzowej karkówki podany z ziemniakami i domowego kiszenia kapustą.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2115
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 7711
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2115
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 7711
Składniki
Plastry karczku solimy i posypujemy pieprzem z obu stron, zawijamy w spożywczą folię i odstawiamy na godzinę do lodówki. Po godzinie smażymy na gorącym tłuszczu z obu stron na rumiany kolor oraz do ich miękkości. W końcowej fazie smażenia dodajemy pokrojoną w pół plastry cebulę. W między czasie gotujemy ziemniaki. Usmażone steki podajemy z ugotowanymi ziemniakami i surówką z kiszonej kapusty. Smacznego !!!