Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Stek z wieprzowej karkówki podany z ziemniakami i domowego kiszenia kapustą.
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 6319
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154813
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1040
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 466
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 6319
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154813
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1040
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 466
Składniki
Plastry karczku solimy i posypujemy pieprzem z obu stron, zawijamy w spożywczą folię i odstawiamy na godzinę do lodówki. Po godzinie smażymy na gorącym tłuszczu z obu stron na rumiany kolor oraz do ich miękkości. W końcowej fazie smażenia dodajemy pokrojoną w pół plastry cebulę. W między czasie gotujemy ziemniaki. Usmażone steki podajemy z ugotowanymi ziemniakami i surówką z kiszonej kapusty. Smacznego !!!