Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Stek z wieprzowej karkówki podany z ziemniakami i domowego kiszenia kapustą.
Sałatka z grillowanym serem halloumi i granatem. Sprawdzi się świetnie jako s...
Odsłon: 72
Prosty, łatwy w przygotowaniu , puszysty i smaczny sernik na sobotnie popołud...
Odsłon: 6840
Sałatka z grillowanym serem halloumi i granatem. Sprawdzi się świetnie jako s...
Odsłon: 72
Prosty, łatwy w przygotowaniu , puszysty i smaczny sernik na sobotnie popołud...
Odsłon: 6840
Składniki
Plastry karczku solimy i posypujemy pieprzem z obu stron, zawijamy w spożywczą folię i odstawiamy na godzinę do lodówki. Po godzinie smażymy na gorącym tłuszczu z obu stron na rumiany kolor oraz do ich miękkości. W końcowej fazie smażenia dodajemy pokrojoną w pół plastry cebulę. W między czasie gotujemy ziemniaki. Usmażone steki podajemy z ugotowanymi ziemniakami i surówką z kiszonej kapusty. Smacznego !!!