Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Stek z wieprzowej karkówki podany z ziemniakami i domowego kiszenia kapustą.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 99958
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1961
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5812
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5808
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 99958
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1961
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5812
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5808
Składniki
Plastry karczku solimy i posypujemy pieprzem z obu stron, zawijamy w spożywczą folię i odstawiamy na godzinę do lodówki. Po godzinie smażymy na gorącym tłuszczu z obu stron na rumiany kolor oraz do ich miękkości. W końcowej fazie smażenia dodajemy pokrojoną w pół plastry cebulę. W między czasie gotujemy ziemniaki. Usmażone steki podajemy z ugotowanymi ziemniakami i surówką z kiszonej kapusty. Smacznego !!!