Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kaloryczne danie na chłodne dni.
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2200
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 958
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23138
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2200
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 958
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23138
Składniki
Przygotowanie: Zagotować wodę z kostkami rosołowymi. Pokroić warzywa i wrzucić do gotującego bulionu. Dusić na małym ogniu, aż warzywa zmiękną. Na końcu dodać koncentrat pomidorowy. Osobno na patelni podsmażyć wędlinę i dodać do potrawy. Aby uzyskać bardziej gęstą konsystencję, można dodać zasmażkę.