Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kaloryczne danie na chłodne dni.
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 92
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 193
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 92
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 193
Składniki
Przygotowanie: Zagotować wodę z kostkami rosołowymi. Pokroić warzywa i wrzucić do gotującego bulionu. Dusić na małym ogniu, aż warzywa zmiękną. Na końcu dodać koncentrat pomidorowy. Osobno na patelni podsmażyć wędlinę i dodać do potrawy. Aby uzyskać bardziej gęstą konsystencję, można dodać zasmażkę.