Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo fajne danie gorące na imprezy
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 155
Tagliatelle z kurkami to wykwintne danie, które zachwyca swoim bogactwem smak...
Odsłon: 1278
Kurczak w boczkach na młodej kapuście to danie, które łączy soczystość mięsa...
Odsłon: 254
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 37
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 155
Tagliatelle z kurkami to wykwintne danie, które zachwyca swoim bogactwem smak...
Odsłon: 1278
Kurczak w boczkach na młodej kapuście to danie, które łączy soczystość mięsa...
Odsłon: 254
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 37
Składniki
Na oleju lub maśle podsmażam przyprawione mięso. Następnie dodaję pieczarki, cebulę oraz paprykę i ogórek. Podsmażam ok. 15 minut. Po tym czasie dodaję przecier, przyprawy oraz podlewam bulionem lub wodą. Wszystko nadal duszę ok. 20 minut. Przygotowuję sos do lekkiego zagęszczenia mojego dania. Delikatnie dolewam do reszty i duszę jeszcze chwilę. Na koniec można ponownie przyprawić i dodać świeżą natkę pietruszki.