Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moja rodzinka ją uwielbia, ale trzeba ją zrobić wcześniej, aby się "przegryzła".
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1852
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1601
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1554
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 2111
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1852
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1601
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1554
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 2111
Składniki
Kapustę oczyścić, poszatkować cienko. Marchew obrać, zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Cebulę pokroić w cienkie półplasterki. Czosnek przecisnąć przez praskę, lub posiekać drobniutko. Wymieszać.
Dodać sól, cukier, olej, ocet i wodę mineralną, dokładnie wymieszać i odstawić na 20-30 min. Jeszcze raz wymieszać sałatkę i można przełożyć do mniejszych naczyń, dać do lodówki. Dobra do jedzenia na drugi dzień, ale może leżeć w lodówce nawet 2 tygodnie(choć do tego czasu będzie zjedzona)