Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moja rodzinka ją uwielbia, ale trzeba ją zrobić wcześniej, aby się "przegryzła".
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 531
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 78
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 7773
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 51
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 531
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 78
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 7773
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 51
Składniki
Kapustę oczyścić, poszatkować cienko. Marchew obrać, zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Cebulę pokroić w cienkie półplasterki. Czosnek przecisnąć przez praskę, lub posiekać drobniutko. Wymieszać.
Dodać sól, cukier, olej, ocet i wodę mineralną, dokładnie wymieszać i odstawić na 20-30 min. Jeszcze raz wymieszać sałatkę i można przełożyć do mniejszych naczyń, dać do lodówki. Dobra do jedzenia na drugi dzień, ale może leżeć w lodówce nawet 2 tygodnie(choć do tego czasu będzie zjedzona)