Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka to podstawa obiadu. Zrobiona z kapusty włoskiej jest prosta, smaczna i zdrowa. Wyśmienita do drugiego dania, jako dodatek do dań mięsnych i nie tylko. Pamiętajmy o tym, że jedzenie kapusty na surowo pozwala zachować wszystkie najcenniejsze dla zdrowia składniki.
Lubisz przepisy na ciasta, które można odmierzyć za pomocą łyżki? Jeśli tak,...
Odsłon: 1673
Kopytka jaglane z pomidorowym sosem to świetny pomysł na codzienny obiad. Wyc...
Odsłon: 18584
Kto nie lubi tradycyjnej sałatki jarzynowej? Tym razem proponujemy trochę inn...
Odsłon: 6282
Faworki z piwem są maksymalnie proste i powstają wyłącznie z 3 składników! Wy...
Odsłon: 1135
Lubisz przepisy na ciasta, które można odmierzyć za pomocą łyżki? Jeśli tak,...
Odsłon: 1673
Kopytka jaglane z pomidorowym sosem to świetny pomysł na codzienny obiad. Wyc...
Odsłon: 18584
Kto nie lubi tradycyjnej sałatki jarzynowej? Tym razem proponujemy trochę inn...
Odsłon: 6282
Faworki z piwem są maksymalnie proste i powstają wyłącznie z 3 składników! Wy...
Odsłon: 1135
Składniki
Kapustę siekamy, przekładamy do miski. Marchew obieramy i ścieramy na tarce o drobnych oczkach, dodajemy do kapusty. Koperek siekamy, dodajemy do marchewki i kapusty. Majonez mieszamy z octem, cukrem, solą i pieprzem. Wszystko razem mieszamy i odstawiamy na około 15 min. Gotowe!