Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka to podstawa obiadu. Zrobiona z kapusty włoskiej jest prosta, smaczna i zdrowa. Wyśmienita do drugiego dania, jako dodatek do dań mięsnych i nie tylko. Pamiętajmy o tym, że jedzenie kapusty na surowo pozwala zachować wszystkie najcenniejsze dla zdrowia składniki.
Piersi kacze przygotowane na niedzielny obiad. Piersi wyszły smaczne, mięsko...
Odsłon: 548
Idealne ciasto nie tylko na święta. Prosty i szybki piernik według przepisu m...
Odsłon: 1297
Soczysta pieczeń świąteczna.
Odsłon: 407
Piersi kacze przygotowane na niedzielny obiad. Piersi wyszły smaczne, mięsko...
Odsłon: 548
Idealne ciasto nie tylko na święta. Prosty i szybki piernik według przepisu m...
Odsłon: 1297
Soczysta pieczeń świąteczna.
Odsłon: 407
Składniki
Kapustę siekamy, przekładamy do miski. Marchew obieramy i ścieramy na tarce o drobnych oczkach, dodajemy do kapusty. Koperek siekamy, dodajemy do marchewki i kapusty. Majonez mieszamy z octem, cukrem, solą i pieprzem. Wszystko razem mieszamy i odstawiamy na około 15 min. Gotowe!