Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka to podstawa obiadu. Zrobiona z kapusty włoskiej jest prosta, smaczna i zdrowa. Wyśmienita do drugiego dania, jako dodatek do dań mięsnych i nie tylko. Pamiętajmy o tym, że jedzenie kapusty na surowo pozwala zachować wszystkie najcenniejsze dla zdrowia składniki.
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 172
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9422
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 995
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 172
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9422
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 995
Składniki
Kapustę siekamy, przekładamy do miski. Marchew obieramy i ścieramy na tarce o drobnych oczkach, dodajemy do kapusty. Koperek siekamy, dodajemy do marchewki i kapusty. Majonez mieszamy z octem, cukrem, solą i pieprzem. Wszystko razem mieszamy i odstawiamy na około 15 min. Gotowe!