Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedna z moich ulubionych surówek.Polecam:)
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10304
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5936
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5295
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12750
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4513
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10304
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5936
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5295
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12750
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4513
Składniki
Pory oczyścić,umyć,białą część pokroić w cienkie półplasterki.Jabłko obrać,zetrzeć na tarce z dużymi otworami,wymieszać z porem,majonezem.Przyprawić do smaku,solą,cukrem,można też pieprzem i sokiem z cytryny w małych ilościach.