Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do piekarnika wstawiamy kilka brytfanek z grzybami ułożonymi na papierze do pieczenia. Piekarnik zostawiamy otwarty ,grzyby suszymy z termo obiegiem w temperaturze 60 stopni. co jakiś czas przemieszać , Suszymy dobrych kilka godzin. Na drugi dzień dosuszyć w piekarniku nastawionym na 50 stopni z termo obiegiem.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1956
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1640
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2633
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1956
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1640
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2633
Składniki