Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do piekarnika wstawiamy kilka brytfanek z grzybami ułożonymi na papierze do pieczenia. Piekarnik zostawiamy otwarty ,grzyby suszymy z termo obiegiem w temperaturze 60 stopni. co jakiś czas przemieszać , Suszymy dobrych kilka godzin. Na drugi dzień dosuszyć w piekarniku nastawionym na 50 stopni z termo obiegiem.
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1090
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4731
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1378
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1090
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4731
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1378
Składniki