Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do piekarnika wstawiamy kilka brytfanek z grzybami ułożonymi na papierze do pieczenia. Piekarnik zostawiamy otwarty ,grzyby suszymy z termo obiegiem w temperaturze 60 stopni. co jakiś czas przemieszać , Suszymy dobrych kilka godzin. Na drugi dzień dosuszyć w piekarniku nastawionym na 50 stopni z termo obiegiem.
Smacznie i dietetycznie.
Odsłon: 323
Kwintesencja smaku jagnięciny i najlepsze danie z grilla.
Odsłon: 153
Smaczny domowy kruchy placek z kwaskowatym nadzieniem winogronowym. Polecam.
Odsłon: 1388
Czyli pasztecik na kanapki gdzie dynia dodaje kremowości.
Odsłon: 78
Smacznie i dietetycznie.
Odsłon: 323
Kwintesencja smaku jagnięciny i najlepsze danie z grilla.
Odsłon: 153
Smaczny domowy kruchy placek z kwaskowatym nadzieniem winogronowym. Polecam.
Odsłon: 1388
Czyli pasztecik na kanapki gdzie dynia dodaje kremowości.
Odsłon: 78
Składniki