Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na delikatne kotlety z pieczarkowym farszem. Kotlety to uniwersalne danie, uwielbiane przez dzieci i dorosłych. Można je dowolnie łączyć z różnym ulubionym farszem. Mięso z fileta Indyka jest bardzo soczyste, delikatne i smaczne. Łatwe i szybkie w przygotowaniu. A rezultat jest po prostu pyszny.
Polecam.
Odsłon: 653
Przepis dnia
Jeśli szukasz dania, które zachwyci swoim aromatem i wyjątkową kremową konsys...
Odsłon: 4414
Polecam. Pasuje na Święta Wielkanocne.
Odsłon: 1113
Polecam.
Odsłon: 653
Przepis dnia
Jeśli szukasz dania, które zachwyci swoim aromatem i wyjątkową kremową konsys...
Odsłon: 4414
Polecam. Pasuje na Święta Wielkanocne.
Odsłon: 1113
Składniki
1. Mięso myję, osuszam, kroje w plastry i lekko rozbijam. Doprawiam pieprzem oraz sola. 2. Cebule obieram, drobno kroję i smażę na rozgrzanym oleju. Do cebuli dodaję, umyte, drobno pokrojone pieczarki. Doprawiam pieprzem oraz solą.
3. Na każdym kawałku mięsa układam połowę plastra żółtego sera i po łyżce farszu z grzybów.
4. Mięso składam w kopertki i panieruję w bułce tartej, w roztrzepanym widelcem jajku i ponownie w bułce tartej. 5. Kotlety smażę na rozgrzanym oleju z każdej strony.
6. Gotowe, podaję z ulubioną surówką i ziemniakami. 7. Smacznego