Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 788
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 425088
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10718
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 788
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 425088
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10718
Składniki
Na gorącą oliwę wrzuciłam 15 cm białej części pora, którą pokroiłam w półtalarki. Po kilku minutach, kiedy por się podsmażył i był miękki, dodałam 100g sera rokpol. Kiedy ser się rozpuścił, zaczęłam dolewać mleko w takiej ilości, aby utworzył się sos. Osoliłam do smaku. Podałam z makaronem świderki.