Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
rybna wersja szaszłyków-i to kolorowych ...juz tęsknię do lata...
Schab faszerowany to już w pewnym sensie tradycyjne mięsko na świątecznym sto...
Odsłon: 16
Dzisiaj moje ulubione gołąbki które przygotowuję na święta. Są to gołąbki z g...
Odsłon: 107
Świąteczne smaki.
Odsłon: 93
Schab faszerowany to już w pewnym sensie tradycyjne mięsko na świątecznym sto...
Odsłon: 16
Dzisiaj moje ulubione gołąbki które przygotowuję na święta. Są to gołąbki z g...
Odsłon: 107
Świąteczne smaki.
Odsłon: 93
Składniki
kostki mintaja /ew. morszczuka/rozmrażamy,nacieramy solą ,pieprzem,mieszanką ziół prowansalskich,musztardą francuską(z ziarnami gorczycy),skrapiemy obficie; cebulę oraz świeży imbir kroimy na plastry,paprykę(czerwoną!)i /ew. cukinię kroimy w duże kostki; nabijamy naprzemiennie na szaszłyową wykałaczkę i grilujemy po podaniu można utopić w gęstym balsamico,ew. oliwie,ew. soku z cytryny