Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Szaszłyki w piersi indyka"
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 45
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 72
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 34
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 102
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 45
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 72
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 34
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 102
Składniki
Przepis przysłała Katarzyna Bądos z Turki
Kurczaka pokrój w kostkę, przypraw, obsmaż na oliwie. Pieczarki przekrój na pół. Paprykę, boczek i cebulę w kostkę, cukinię w plastry. nadziej na przemian na patyczki do szaszłyków, przypraw. Piecz 10-15 min w temp. 180°C.
Sznycle rozbij, posmaruj pesto. Owiń szaszłyki, wyjmij patyczki. Panieruj w roztrzepanym jajku i bułce tartej. Usmaż.
<strong>Czas przygotowania 45 min, ilość porcji 4, cena za porcję 3,60 zł.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie