Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i niezwykle aromatyczne. Można je przyrządzić na grillu lub zrobić w domu.
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 162
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2054
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 504
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 162
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2054
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 504
Składniki
Indyka pokrój w kostkę. Cukinię, paprykę i cebulę pokrój na mniejsze kawałki. Z limonek wyciśnij sok. Połącz wszystkie składniki marynaty. Marynatę wylej na warzywa i mięso. Dokładnie wymieszaj. Odstaw w chłodne miejsce na min. 1 h. Na patyki do szaszłyków nadziewaj mięso i warzywa. Każdego szaszłyka owiń w folię aluminiową. Piecz w 180 stopniach C. przez ok. 30-45 minut. Pod koniec pieczenia odwiń szaszłyki. Posyp je solą ziołową. Piecz jeszcze chwilę do zarumienienia mięsa.