Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i niezwykle aromatyczne. Można je przyrządzić na grillu lub zrobić w domu.
Następny pomysł na skrzydełka, moją ulubioną część kurczaka. Tym razem miód i...
Odsłon: 101
Podstawa każdej zupy i również zupa sama w sobie. Poniżej przepis na wywar z...
Odsłon: 14
Gulasz z szynki wieprzowej to pomysł na szybki , smaczny obiad dla całej rodz...
Odsłon: 55
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 270
Proponujemy błyskawiczny obiad dla zabieganych, czyli makaron spaghetti w pro...
Odsłon: 46
Następny pomysł na skrzydełka, moją ulubioną część kurczaka. Tym razem miód i...
Odsłon: 101
Podstawa każdej zupy i również zupa sama w sobie. Poniżej przepis na wywar z...
Odsłon: 14
Gulasz z szynki wieprzowej to pomysł na szybki , smaczny obiad dla całej rodz...
Odsłon: 55
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 270
Proponujemy błyskawiczny obiad dla zabieganych, czyli makaron spaghetti w pro...
Odsłon: 46
Składniki
Indyka pokrój w kostkę. Cukinię, paprykę i cebulę pokrój na mniejsze kawałki. Z limonek wyciśnij sok. Połącz wszystkie składniki marynaty. Marynatę wylej na warzywa i mięso. Dokładnie wymieszaj. Odstaw w chłodne miejsce na min. 1 h. Na patyki do szaszłyków nadziewaj mięso i warzywa. Każdego szaszłyka owiń w folię aluminiową. Piecz w 180 stopniach C. przez ok. 30-45 minut. Pod koniec pieczenia odwiń szaszłyki. Posyp je solą ziołową. Piecz jeszcze chwilę do zarumienienia mięsa.