Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Szaszłyki z kukurydzą"
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 53
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 95
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 37
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 124
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 53
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 95
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 37
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 124
Składniki
Mięso i warzywa zalej mieszanką soku z cytryny, miodu oraz oleju, doprawioną czosnkiem, majerankiem i wymieszaj. Odstaw na godzinę do lodówki.
Rozgrzej grill lub piekarnik. Nabij kawałki kurczaka i warzyw na szpadki, oprósz solą, pieprzem i papryką z każdej strony.
Piecz przez ok. 20-30 min, obracając, aż mięso będzie miękkie i zrumienione.Źródło: Świat kobiety