Dania główne Przepis na:
Przepisów i artykułów: 539 Ocena: 19169
Dodano: 18.04.2018
Odsłon: 11826
1-2 os. | 30 min | łatwe | tanie |
Cebulę obieramy i kroimy w drobną kostkę, a następnie dodajemy ją do mięsa mielonego z resztą przypraw.
Mięso dokładnie łączymy z przyprawami. Niewielkie kule doprawionego mięsa nakładamy na patyk tak jak na zdjęciu poniżej.
Na każdym patyku powinny zmieścić się cztery mięsne kulki.
Szaszłyki układamy na grillu lub tak jak ja w halogen oven lub pieczemy w piekarniku.
Szaszłyki pieczemy około 20 minut w temp. 200'C. Smacznego !!!
Na skróty
Komentarze do przepisu (11)

Emilciak 10 lipca 2019Zgłoś do usunięcia
Wyszły super. Gorąco polecam :)0 Kto głosował? | Odpowiedz

GREGORHSPEED 18 kwietnia 2018Zgłoś do usunięcia
Cudowne szaszłyki <3 na grilla idealne <3 Odpowiedzi: 1 ▼1 Kto głosował? | Odpowiedz

Docherro 18 kwietnia 2018Zgłoś do usunięcia
super tez kiedyś tak robiłam,teraz lenia mam hihi:) Odpowiedzi: 1 ▼1 Kto głosował? | Odpowiedz

fafiatko 18 kwietnia 2018Zgłoś do usunięcia
swietne szaszlyki :) Odpowiedzi: 1 ▼1 Kto głosował? | Odpowiedz

Nevermore 18 kwietnia 2018Zgłoś do usunięcia
Halogen w zimie grilla nam zastępuje,w deszczowe dni też idealnie się sprawdza :)Pyszne szaszłyki, no i do tego ta sałatka z boku :) Czego chcieć więcej, pycha :D Odpowiedzi: 3 ▼
1 Kto głosował? | Odpowiedz