Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na obiad z mięsa wieprzowego z dodatkiem pieczarek...polecam ;)
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 67965
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1948
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 67965
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1948
Składniki
Mięso umyć, osuszyć, rozklepać i przyprawić. Następnie obtoczyć w mące i smażyć na oleju przez kilka minut z obu stron. Pod koniec smażenia dodać umyte i pokrojone pieczarki, podgrzewać przez kilka minut.
Gotowe mięso z pieczarkami zdjąć z patelni i podawać np. z frytkami. Smacznego!