Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tanie i smaczne jedzonko na obiad.
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 922
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1864
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6426
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 922
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1864
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6426
Składniki
Wykonanie: Chleb namoczyć, odcisnąć i zmielić razem ze słoniną i cebulą. Dobrze wymieszać z żółtkami jaja i połączyć ze sztywno ubitymi białkami. Formować kuleczki, lekko spłaszczać, maczać w rozmąconym jajku i obtaczać w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron złociście. Podawać z dowolnym sosem i surówką.