Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne przemielone mięsko z surowych płatów z karpia w postaci sznycelków.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 837
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 682
Przepis dnia
Włoski Narzeczony to czekoladowo-orzechowy torcik przełożony czekoladową pianką.
Odsłon: 5833
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 604
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4833
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1044
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 837
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 682
Przepis dnia
Włoski Narzeczony to czekoladowo-orzechowy torcik przełożony czekoladową pianką.
Odsłon: 5833
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 604
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4833
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1044
Składniki
Filety z surowego karpia– 1 kg przepuszczam przez maszynkę razem z dwoma cebulami, małym porem, natką pietruszki( garść), 2 marchewki wcześniej lekko podgotowanych- 5 min i wystudzonych. Do przemielonego mięsa dodaję ćwierć szklanki bulionu warzywnego wegeta, przyprawa do ryby, pieprz, szczypta lubczyku. Razem mieszam i dodaję 2 żółtka. Potem formuje kotlety obtaczam w bułce tartej lub w mące kukurydzianej. Smażę na oleju z dodatkiem masła.