Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne przemielone mięsko z surowych płatów z karpia w postaci sznycelków.
Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 17097
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 299
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 913
Sos jest bardzo dobry. Zrobiony do słoiczków ułatwia życie zapracowanym. Jes...
Odsłon: 7240
Domowy ocet jabłkowy jest bardzo przydatny w kuchni i bardzo zdrowy.
Odsłon: 8764
Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 17097
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 299
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 913
Sos jest bardzo dobry. Zrobiony do słoiczków ułatwia życie zapracowanym. Jes...
Odsłon: 7240
Domowy ocet jabłkowy jest bardzo przydatny w kuchni i bardzo zdrowy.
Odsłon: 8764
Składniki
Filety z surowego karpia– 1 kg przepuszczam przez maszynkę razem z dwoma cebulami, małym porem, natką pietruszki( garść), 2 marchewki wcześniej lekko podgotowanych- 5 min i wystudzonych. Do przemielonego mięsa dodaję ćwierć szklanki bulionu warzywnego wegeta, przyprawa do ryby, pieprz, szczypta lubczyku. Razem mieszam i dodaję 2 żółtka. Potem formuje kotlety obtaczam w bułce tartej lub w mące kukurydzianej. Smażę na oleju z dodatkiem masła.