Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dodanie zimnej wody do surowego mięsa mielonego powoduje, że sznycle są delikatne i pyszne.
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1077
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5634
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8748
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18083
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1077
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5634
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8748
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18083
Składniki
Mięso dokładnie wymieszać z pozostałymi składnikami. Podczas wyrabiania dodawać zimnej wody, wyrabiać do momentu, aż mięso odchodzi od ręki.
Formować sznycle, obtaczać w bułce tartej i smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron.
Podawać z ziemniakami i surówką.