Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dodanie zimnej wody do surowego mięsa mielonego powoduje, że sznycle są delikatne i pyszne.
Na koniec lata przepis na fermentowaną lemoniadę. Lekko musująca, orzeźwiając...
Odsłon: 364
Przepis dnia
Proste danie: świeże grzyby prosto z lasu przyrządzone w gęstym sosie śmietan...
Odsłon: 1005
Na koniec lata przepis na fermentowaną lemoniadę. Lekko musująca, orzeźwiając...
Odsłon: 364
Przepis dnia
Proste danie: świeże grzyby prosto z lasu przyrządzone w gęstym sosie śmietan...
Odsłon: 1005
Składniki
Mięso dokładnie wymieszać z pozostałymi składnikami. Podczas wyrabiania dodawać zimnej wody, wyrabiać do momentu, aż mięso odchodzi od ręki.
Formować sznycle, obtaczać w bułce tartej i smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron.
Podawać z ziemniakami i surówką.