Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dodanie zimnej wody do surowego mięsa mielonego powoduje, że sznycle są delikatne i pyszne.
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1242
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 454
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3407
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 994
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1242
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 454
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3407
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 994
Składniki
Mięso dokładnie wymieszać z pozostałymi składnikami. Podczas wyrabiania dodawać zimnej wody, wyrabiać do momentu, aż mięso odchodzi od ręki.
Formować sznycle, obtaczać w bułce tartej i smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron.
Podawać z ziemniakami i surówką.