Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Sznycle z indyka w biało-zielonym sosie"
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 12019
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 139
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8835
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155487
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1197
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 12019
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 139
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8835
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155487
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1197
Składniki
25 min • Porcja 170 kcal • Koszt porcji ok. 2 zł • Przepis na 6 porcji
Marta Sztabińska z Grajewa
Sznycle delikatnie rozbijam, oprószam solą i pieprzem. Obsmażam na oleju. Zdejmuję z patelni, a na powstałym tłuszczu podrumieniam por pokrojony w krążki.
Dolewam bulion, dodaję serek topiony i wlewam śmietanę. Mieszam, by powstał jednolity sos. Wkładam do niego sznycle i duszę jeszcze ok. 5 min.Źródło: Kobieta i życie