Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Sznycle z indyka w biało-zielonym sosie"
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1071
Gdy zostaną nam ugotowane ziemniaki to właśnie polecam świetny przepis na kul...
Odsłon: 147
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1071
Gdy zostaną nam ugotowane ziemniaki to właśnie polecam świetny przepis na kul...
Odsłon: 147
Składniki
25 min • Porcja 170 kcal • Koszt porcji ok. 2 zł • Przepis na 6 porcji
Marta Sztabińska z Grajewa
Sznycle delikatnie rozbijam, oprószam solą i pieprzem. Obsmażam na oleju. Zdejmuję z patelni, a na powstałym tłuszczu podrumieniam por pokrojony w krążki.
Dolewam bulion, dodaję serek topiony i wlewam śmietanę. Mieszam, by powstał jednolity sos. Wkładam do niego sznycle i duszę jeszcze ok. 5 min.Źródło: Kobieta i życie