Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne danie obiadowe. Pasuje do ryżu, każdej kaszy i ziemniaków.
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4244
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 416788
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4244
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 416788
Składniki
Sznycle (okolo 1 cm każdy) posolic, popiepszyć, obtoczyć z mące i obsmażyć na oliwie z każdej strony. Zdjąć z patelni
Na patelnię po sznyclach wrzucić łyżkę masła, posiekaną biąłę część pora oraz marchewkę startą na grubych oczkach.
Po podsmażeniu warzyw włożyć na patelnię sznycle i zalać bulionem. Dusić około 15 minut -- w połowie czasu przewracając mięso. Podawać posypane świeżym koperkiem Smacznego <3