Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne danie obiadowe. Pasuje do ryżu, każdej kaszy i ziemniaków.
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 70
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 46
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 70
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 46
Składniki
Sznycle (okolo 1 cm każdy) posolic, popiepszyć, obtoczyć z mące i obsmażyć na oliwie z każdej strony. Zdjąć z patelni
Na patelnię po sznyclach wrzucić łyżkę masła, posiekaną biąłę część pora oraz marchewkę startą na grubych oczkach.
Po podsmażeniu warzyw włożyć na patelnię sznycle i zalać bulionem. Dusić około 15 minut -- w połowie czasu przewracając mięso. Podawać posypane świeżym koperkiem Smacznego <3