Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne danie obiadowe. Pasuje do ryżu, każdej kaszy i ziemniaków.
Bardzo lubię takie dania, ponieważ są szybkie, smaczne i proste. Polecam zwła...
Odsłon: 222
Japońskie ciasto wiśniowe Tradycyjny sernik japoński znany jest ze swojej og...
Odsłon: 3124
Przepis dnia
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 4466
Bardzo lubię takie dania, ponieważ są szybkie, smaczne i proste. Polecam zwła...
Odsłon: 222
Japońskie ciasto wiśniowe Tradycyjny sernik japoński znany jest ze swojej og...
Odsłon: 3124
Przepis dnia
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 4466
Składniki
Sznycle (okolo 1 cm każdy) posolic, popiepszyć, obtoczyć z mące i obsmażyć na oliwie z każdej strony. Zdjąć z patelni
Na patelnię po sznyclach wrzucić łyżkę masła, posiekaną biąłę część pora oraz marchewkę startą na grubych oczkach.
Po podsmażeniu warzyw włożyć na patelnię sznycle i zalać bulionem. Dusić około 15 minut -- w połowie czasu przewracając mięso. Podawać posypane świeżym koperkiem Smacznego <3