Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1244
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 561
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1343
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1244
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 561
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1343
Składniki
Zamrożony szpinak umieścić na rozgrzanej patelni, dodać olej i przyprawy. Gdy się rozmrozi, należy dodać całe ząbki czosnku. Dusić pod przykryciem kilka minut. Pod koniec dodać śmietanę i rozdrobniony ser. Wyłączyć grzanie. Smacznego.