Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 947
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 789
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12516
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 947
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 789
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12516
Składniki
Zamrożony szpinak umieścić na rozgrzanej patelni, dodać olej i przyprawy. Gdy się rozmrozi, należy dodać całe ząbki czosnku. Dusić pod przykryciem kilka minut. Pod koniec dodać śmietanę i rozdrobniony ser. Wyłączyć grzanie. Smacznego.