Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Te bajecznie proste i pyszne ciastka owsiane bez cukru przygotujesz tylko z 3...
Odsłon: 1131
Noce i dnie to efektowne ciasto składające się z dwóch biszkoptów – waniliowe...
Odsłon: 2902
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 1427
Tradycja spotyka nowoczesność – oto przepis, który podbije Twoje kubki smakow...
Odsłon: 75
Zastanawiasz się, co zaserwować podczas romantycznej kolacji we dwoje? Mamy p...
Odsłon: 260
Witam serdecznie. Dzisiaj polecam pyszne wrapy z ciast filo, farsz z mięsem m...
Odsłon: 6008
Te bajecznie proste i pyszne ciastka owsiane bez cukru przygotujesz tylko z 3...
Odsłon: 1131
Noce i dnie to efektowne ciasto składające się z dwóch biszkoptów – waniliowe...
Odsłon: 2902
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 1427
Tradycja spotyka nowoczesność – oto przepis, który podbije Twoje kubki smakow...
Odsłon: 75
Zastanawiasz się, co zaserwować podczas romantycznej kolacji we dwoje? Mamy p...
Odsłon: 260
Witam serdecznie. Dzisiaj polecam pyszne wrapy z ciast filo, farsz z mięsem m...
Odsłon: 6008
Składniki
Zamrożony szpinak umieścić na rozgrzanej patelni, dodać olej i przyprawy. Gdy się rozmrozi, należy dodać całe ząbki czosnku. Dusić pod przykryciem kilka minut. Pod koniec dodać śmietanę i rozdrobniony ser. Wyłączyć grzanie. Smacznego.