Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To chyba ulubione danie Sebastiana, żadne inne nie znikało tak szybko jak to :) Drogie mamy i ich pociechy, zaczynacie przygodę z BLW i macie za sobą I fazę? :) To w takim razie to danie przypadnie Wam do gustu :) Pyszne pieczone placuszki szpinakowe, podawane z przecierem pomidorowym, a dla dorosłych wersja troszkę bardziej wykwintna ;) Co sądzicie o takiej propozycji? :)
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1447
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5959
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8879
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18781
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1447
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5959
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8879
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18781
Składniki
Wszystkie składniki oprócz czarnuszki wsadzamy do miksera i na wolnych obrotach mieszamy. Następnie wykładamy, na wyłożone papierem do pieczenia blachy i posypujemy z wierzchu czarnuszką. Pieczemy w 180°C przez około 12 minut. W międzyczasie sparzamy pomidory, miksujemy w blenderze i dodajemy przyprawy. Podgrzewamy na kuchence i polewamy placuszki. Smacznego!