Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To chyba ulubione danie Sebastiana, żadne inne nie znikało tak szybko jak to :) Drogie mamy i ich pociechy, zaczynacie przygodę z BLW i macie za sobą I fazę? :) To w takim razie to danie przypadnie Wam do gustu :) Pyszne pieczone placuszki szpinakowe, podawane z przecierem pomidorowym, a dla dorosłych wersja troszkę bardziej wykwintna ;) Co sądzicie o takiej propozycji? :)
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 686
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 68
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 96
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 686
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 68
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 96
Składniki
Wszystkie składniki oprócz czarnuszki wsadzamy do miksera i na wolnych obrotach mieszamy. Następnie wykładamy, na wyłożone papierem do pieczenia blachy i posypujemy z wierzchu czarnuszką. Pieczemy w 180°C przez około 12 minut. W międzyczasie sparzamy pomidory, miksujemy w blenderze i dodajemy przyprawy. Podgrzewamy na kuchence i polewamy placuszki. Smacznego!