Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybka, tania, świetna do dań z kurczaka
Przepis dnia
Malfatti to włoskie małe kluseczki przeważnie ze szpinakiem i serem, polane s...
Odsłon: 203
Delikatna biała pizza z ziemniakami, gotowaną szynką Prosciutto cotto i pesto...
Odsłon: 107
Jesienna rozgrzewająca potrawa.
Odsłon: 231
Czyli neapolitańska mozzarella w karocy. Uwaga! bardzo syta przekąska.
Odsłon: 2187
Warzywne smakowitości. Połączenie smaku orzechów włoskich, granatu i kolendry...
Odsłon: 87
Temu smaku nie oprze się nikt, wypróbuj i przekonaj się. To wyjątkowo aromaty...
Odsłon: 57
Przepis dnia
Malfatti to włoskie małe kluseczki przeważnie ze szpinakiem i serem, polane s...
Odsłon: 203
Delikatna biała pizza z ziemniakami, gotowaną szynką Prosciutto cotto i pesto...
Odsłon: 107
Jesienna rozgrzewająca potrawa.
Odsłon: 231
Czyli neapolitańska mozzarella w karocy. Uwaga! bardzo syta przekąska.
Odsłon: 2187
Warzywne smakowitości. Połączenie smaku orzechów włoskich, granatu i kolendry...
Odsłon: 87
Temu smaku nie oprze się nikt, wypróbuj i przekonaj się. To wyjątkowo aromaty...
Odsłon: 57
Składniki
Kapustę myjemy i sztkujemy w drobne piórka, marchewkę obieramy i ścieramy na tarce o drobnych oczkach, łączymy z kapustą. Przygotowujemy sos: śmietanę łączymy z majonezem i wyciśniętym przez praskę czosnkiem, mieszamy i odstawiamy "do przygryzienia". Surówkę polewamy sosem 10 minut przed podaniem, do smaku dodajemy sól i pieprz.