Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny i szybki bigos.
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34868
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15272
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34868
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15272
Składniki
W głębokim garnku rozgrzej olej dodaj pokrojoną cebulę chwilę podsmaż a następnie pokrojoną pierś z kurczaka, podsmaż. Cukinie zetrzyj na tarce o grubych oczkach i dodaj do garnka, całość podduś około pięciu minut i dodaj przecier pomidorowy, następnie wszystkie przyprawy i gotuj około 15 minut. W razie potrzeby dopraw do smaku.