Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak szybko ugotować ryż? Znalazłam taki szybki sposób na ugotowanie ryżu. Zamiast stosować metodę redukowania (czekamy aż cała woda się wygotuje lub wchłonie) robimy tak: 1. Zagotowujemy trochę wody 2. Do wrzącej wrzucamy szklankę ryżu 3. Gotujemy na wolnym ogniu przez 10 minut 4. Odcedzamy Wczoraj wypróbowałam i w smaku ryż jest fajny, nierozgotowany, ale i nie twardy. No i ta szybkość! Polecam :) fot. flickr.com / Marinate Me Baby
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2280
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1398
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 518
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3563
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1239
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2280
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1398
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 518
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3563
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1239
Składniki