Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak szybko ugotować ryż? Znalazłam taki szybki sposób na ugotowanie ryżu. Zamiast stosować metodę redukowania (czekamy aż cała woda się wygotuje lub wchłonie) robimy tak: 1. Zagotowujemy trochę wody 2. Do wrzącej wrzucamy szklankę ryżu 3. Gotujemy na wolnym ogniu przez 10 minut 4. Odcedzamy Wczoraj wypróbowałam i w smaku ryż jest fajny, nierozgotowany, ale i nie twardy. No i ta szybkość! Polecam :) fot. flickr.com / Marinate Me Baby
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2284
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18038
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 2027
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2284
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18038
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 2027
Składniki