Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak szybko ugotować ryż? Znalazłam taki szybki sposób na ugotowanie ryżu. Zamiast stosować metodę redukowania (czekamy aż cała woda się wygotuje lub wchłonie) robimy tak: 1. Zagotowujemy trochę wody 2. Do wrzącej wrzucamy szklankę ryżu 3. Gotujemy na wolnym ogniu przez 10 minut 4. Odcedzamy Wczoraj wypróbowałam i w smaku ryż jest fajny, nierozgotowany, ale i nie twardy. No i ta szybkość! Polecam :) fot. flickr.com / Marinate Me Baby
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 496
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 5342
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 3461
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 496
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 5342
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 3461
Składniki