Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś dla osób które tak jak ja nie lubią stać przy garach.
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3552
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 1495
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1077
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 198
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3552
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 1495
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1077
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 198
Składniki
Mięsko czyścimy i kroimy w paski lib kostkę. Na pierwszej patelni smażymy pokrojonego kurczaczka. Na drugą patelnie wrzucamy mieszankę chińską i smażymy przez 10minut,mieszamy. Kurczaka tak samo. Można posypać papryką w proszku.
Fix prymat mieszamy z 300ml zimnej wody energicznie mieszamy do rozpuszczenia. Wlewamy na patelnie z kurczakiem. W między czasie podsmażone warzywa wrzucamy do garnka. Czekamy chwile aż kurczak dobrze się usmaży i wrzucamy do garnka z warzywami zalewając sosikiem który powstał. Podajemy z ryżem.