Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś dla osób które tak jak ja nie lubią stać przy garach.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 190
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4424
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12019
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6836
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5620
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 190
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4424
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12019
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6836
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5620
Składniki
Mięsko czyścimy i kroimy w paski lib kostkę. Na pierwszej patelni smażymy pokrojonego kurczaczka. Na drugą patelnie wrzucamy mieszankę chińską i smażymy przez 10minut,mieszamy. Kurczaka tak samo. Można posypać papryką w proszku.
Fix prymat mieszamy z 300ml zimnej wody energicznie mieszamy do rozpuszczenia. Wlewamy na patelnie z kurczakiem. W między czasie podsmażone warzywa wrzucamy do garnka. Czekamy chwile aż kurczak dobrze się usmaży i wrzucamy do garnka z warzywami zalewając sosikiem który powstał. Podajemy z ryżem.