Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
golonki są kruche, soczyste i z marchewką smakują wyśmienicie................SMACZNEGO!!!
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 189
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 71
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 189
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 71
Składniki
golonki nieduże dobrze umyć, osuszyć ręcznikiem papierowym, każdą natrzeć łyżką oleju, przyprawy wymieszać i natrzeć naolejone golonki, schować do lodówki najlepiej na całą noc
golonki włożyć do szybkowara z marynatą, na golonkach ułożyć obrane i przekrojone marchewki, dodać liść laurowy i ziele angielskie, wlać wodę
szybkowar zamknąć i od chwili zasyczenia pary gotować z 90 minut na małym ogniu, szybkowar otworzyć jak sam spuści ciśnienie Więcej różnych przepisów na blogu W Mojej Kuchni Lubię..