Do góry

Dania główne Przepis na:

Szynka marynowana w ketchupie i occie balsamicznym

Szynka marynowana w ketchupie i occie balsamicznym

Autor:

Przepisów i artykułów: 44 Ocena: 563

Dodano:

Odsłon: 1249

Składniki są proste, pewnie większość z Was ma je w domu, a efekt jest smakowity więc warto wypróbować.

Składniki

  • 500 g szynki wieprzowej olej do smażenia
  • marynata: 3 łyżki ketchupu 2 łyżki octu balsamicznego 1 łyżeczka cukru
3-4 os. > 60 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama
Szynka marynowana w ketchupie i occie balsamicznym

Przygotowanie

  1. mięso umyj i pokrój w małe kawałki
    składniki marynaty wymieszaj ze sobą, a następnie połącz tak przygotowaną marynatę z mięsem
    zamarynowane mięso odstaw na dobę do lodówki
    po tym czasie usmaż na patelni z niewielką ilością oleju
    podawaj z ulubionymi dodatkami

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (4)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń