Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Składniki są proste, pewnie większość z Was ma je w domu, a efekt jest smakowity więc warto wypróbować.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1370
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1370
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
mięso umyj i pokrój w małe kawałki składniki marynaty wymieszaj ze sobą, a następnie połącz tak przygotowaną marynatę z mięsem zamarynowane mięso odstaw na dobę do lodówki po tym czasie usmaż na patelni z niewielką ilością oleju podawaj z ulubionymi dodatkami