Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo sycąca, pyszna potrawa składająca się z ziemniaczków, kurek oraz boczk...
Odsłon: 31
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 31
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 31
Znakomity pomysł na bezglutenowy chleb, który przygotujesz w mniej niż 10 min...
Odsłon: 19646
Klasyczna, domowa pizza z pieczarkami – prosta w przygotowaniu, a zawsze pysz...
Odsłon: 216
Bardzo sycąca, pyszna potrawa składająca się z ziemniaczków, kurek oraz boczk...
Odsłon: 31
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 31
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 31
Znakomity pomysł na bezglutenowy chleb, który przygotujesz w mniej niż 10 min...
Odsłon: 19646
Klasyczna, domowa pizza z pieczarkami – prosta w przygotowaniu, a zawsze pysz...
Odsłon: 216
Składniki
Szynkę kroimy w plastry przyprawiamy przyprawami ,słoninę kroimy w plastry i wkładamy pomiędzy plastry szynki .Mięso przekładamy do rękawa do pieczenia .Następnie obieramy buraki surowe ,kroimy na ćwiartki i układamy po bokach mięsa tak samo robimy z cebulą ,możemy dodać również marchewkę jeśli lubimy .Warzywa podczas pieczenia zmiękną i przejdą smakami przypraw .Wstawiamy do nagrzanego piekarnika 160-180st i pieczemy 1 godzinę .Ja przeliczam ze 1kg mięsa to godzina pieczenia ,więc zależy jaki kawałek mięsa mamy. W czasie pieczenia można w póznieszszym czasie zmniejszyć do 160st .