Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosty pomysł na kolację, gdzie główną rolę gra marchewka. Zapiekana p...
Odsłon: 68
Doskonałe na rodzinny obiad.
Odsłon: 6822
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 254
Zaskakujące połączenie słodyczy i wytrawności. Ziemniaki w syropie sezamowym...
Odsłon: 194
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 464
Bardzo prosty pomysł na kolację, gdzie główną rolę gra marchewka. Zapiekana p...
Odsłon: 68
Doskonałe na rodzinny obiad.
Odsłon: 6822
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 254
Zaskakujące połączenie słodyczy i wytrawności. Ziemniaki w syropie sezamowym...
Odsłon: 194
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 464
Składniki
Szynkę kroimy w plastry przyprawiamy przyprawami ,słoninę kroimy w plastry i wkładamy pomiędzy plastry szynki .Mięso przekładamy do rękawa do pieczenia .Następnie obieramy buraki surowe ,kroimy na ćwiartki i układamy po bokach mięsa tak samo robimy z cebulą ,możemy dodać również marchewkę jeśli lubimy .Warzywa podczas pieczenia zmiękną i przejdą smakami przypraw .Wstawiamy do nagrzanego piekarnika 160-180st i pieczemy 1 godzinę .Ja przeliczam ze 1kg mięsa to godzina pieczenia ,więc zależy jaki kawałek mięsa mamy. W czasie pieczenia można w póznieszszym czasie zmniejszyć do 160st .