Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
może być szynka, karkówka lub schab
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1303
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5830
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8838
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18466
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1303
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5830
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8838
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18466
Składniki
1. mięso pokroić na plastry, lekko posolić, podsmażyć na rumiano, 2. cebulę pokroić w talarki, poddusić, 3. do garnka wlać 2 szklanki wody, dodać ketchup, koncentrat, czosnek, kostkę rosołową, sól, pieprz, musztardę, (jak ktoś lubi ostre potrawy może dodać 1/2 łyżeczki ostrej papryki), zioła, zagotować, 4. mięso ułożyć w naczyniu żaroodpornym, na mięso cebula, całość zalać sosem 5. piec ok 1,5 godz w 200 st, podawać z ryżem, smacznego