Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
może być szynka, karkówka lub schab
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3819
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 630
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3825
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 394
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 746
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3819
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 630
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3825
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 394
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 746
Składniki
1. mięso pokroić na plastry, lekko posolić, podsmażyć na rumiano, 2. cebulę pokroić w talarki, poddusić, 3. do garnka wlać 2 szklanki wody, dodać ketchup, koncentrat, czosnek, kostkę rosołową, sól, pieprz, musztardę, (jak ktoś lubi ostre potrawy może dodać 1/2 łyżeczki ostrej papryki), zioła, zagotować, 4. mięso ułożyć w naczyniu żaroodpornym, na mięso cebula, całość zalać sosem 5. piec ok 1,5 godz w 200 st, podawać z ryżem, smacznego