Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięso bardzo dobre nadaje się nalepiej do obiadu.
Garnek,Piekarnik
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 1019
Kolejne słoiczki maszerują do spiżarni. To stary przepis mojej Teściowej. Te...
Odsłon: 4792
Prosta sałatka, która sprawdzi się jako śnaidanie z dodatkiem grzanki, jako p...
Odsłon: 3304
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 1019
Kolejne słoiczki maszerują do spiżarni. To stary przepis mojej Teściowej. Te...
Odsłon: 4792
Prosta sałatka, która sprawdzi się jako śnaidanie z dodatkiem grzanki, jako p...
Odsłon: 3304
Składniki
Mięso gotujemy w osolonej wodzie około 60 minut.Ugotowane mięso studzimy nastenienie robimy z oleju badz oliwy marynatę dodając do tej marynaty przyprawę Zioła Ojca Mateusza Pieprz i wegetę.Nacieramy ta marynatą mięso i wstawiamy do piekarnika na około 30 minut w temperaturze oko 150- 180C.I gotowe.Smacznego