Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięso bardzo dobre nadaje się nalepiej do obiadu.
Garnek,Piekarnik
Chrupiąca dymka to wspaniały dodatek do ziemniaków, kopytek, kaszy ale i kana...
Odsłon: 918
Polecam.
Odsłon: 106
Chrupiąca dymka to wspaniały dodatek do ziemniaków, kopytek, kaszy ale i kana...
Odsłon: 918
Polecam.
Odsłon: 106
Składniki
Mięso gotujemy w osolonej wodzie około 60 minut.Ugotowane mięso studzimy nastenienie robimy z oleju badz oliwy marynatę dodając do tej marynaty przyprawę Zioła Ojca Mateusza Pieprz i wegetę.Nacieramy ta marynatą mięso i wstawiamy do piekarnika na około 30 minut w temperaturze oko 150- 180C.I gotowe.Smacznego