Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięso bardzo dobre nadaje się nalepiej do obiadu.
Garnek,Piekarnik
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11962
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16484
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5301
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11962
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16484
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5301
Składniki
Mięso gotujemy w osolonej wodzie około 60 minut.Ugotowane mięso studzimy nastenienie robimy z oleju badz oliwy marynatę dodając do tej marynaty przyprawę Zioła Ojca Mateusza Pieprz i wegetę.Nacieramy ta marynatą mięso i wstawiamy do piekarnika na około 30 minut w temperaturze oko 150- 180C.I gotowe.Smacznego