Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś polecam Wam moją wariację na taco. Dziwne połączenie ale domownikom bardzo smakowało. Może się skusicie ?
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2780
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1307
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 759
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 107
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2780
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1307
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 759
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 107
Składniki
Na patelni podsmażyć mięso. Dodać pomidora, czosnek i cebulę i jeszcze chwilę smażyć. Następnie dodać rungię, mieszankę i fajitę oraz przyprawy do smaku i paprykę pieczoną i wszystko dusić około 3 minuty. W miarę potrzeby jeszcze doprawić. Taco napełniać gorącym farszem i spożywać zaraz po przygotowaniu.