Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś polecam Wam moją wariację na taco. Dziwne połączenie ale domownikom bardzo smakowało. Może się skusicie ?
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113117
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 515
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 859
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 631
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113117
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 515
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 859
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 631
Składniki
Na patelni podsmażyć mięso. Dodać pomidora, czosnek i cebulę i jeszcze chwilę smażyć. Następnie dodać rungię, mieszankę i fajitę oraz przyprawy do smaku i paprykę pieczoną i wszystko dusić około 3 minuty. W miarę potrzeby jeszcze doprawić. Taco napełniać gorącym farszem i spożywać zaraz po przygotowaniu.