Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta is our love. Szybko, smacznie i zdrowo. Polecamy książkę Pasta i basta! Dziękujemy Smakerowi za wspaniały prezent <3
Papryka pieczona z cebulą może być spożyta na mnóstwo sposobów: od podania ja...
Odsłon: 131
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1592
Chciałam się podzielić z Wami fajnym i prostym sposobem obierania jajek. Taki...
Odsłon: 334
Papryka pieczona z cebulą może być spożyta na mnóstwo sposobów: od podania ja...
Odsłon: 131
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1592
Chciałam się podzielić z Wami fajnym i prostym sposobem obierania jajek. Taki...
Odsłon: 334
Składniki
Makaron gotujemy al dente. Czosnek obieramy i dobro siekamy. Pomidory sparzamy, obieramy ze skórki, usuwamy gniazda nasienne i kroimy w większe kawałki. Na rozgrzanej oliwie podsmażamy czosnek, sardele i peperoncini. Następnie dodajemy oliwki, kapary i pomidory. Smażymy ok. 10 min do lekkiego zgęstnienia. Do sosu dodajemy odcedzony makaron i posiekaną natkę. Wszystko dokładnie mieszamy. Podajemy od razu.