Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
trochę inna wariacja makaronowa,bardzo smaczne połączenie sticky rice,passaty i mleka kokosowego ;-) polecam ten mix włoski- azjatycki ;-)
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 104308
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 2029
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5898
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5897
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 104308
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 2029
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5898
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5897
Składniki
ryż gotujemy aż będzie mięciutki ( na jedną szklankę dwie szklanki wody ),odcedzamy i studzimy do blendera wlewamy passatę,dodajemy ryż,ząbek czosnku,łyżeczkę oregano,kolendry,pietruszki,mleko kokosowe,doprawiamy pieprzem,chilli i solą-miksujemy na gładki sos
tagliatelle gotujemy al dente,po odcedzeniu skraplamy dodatkowo oliwą z oliwek ścieramy mozzarellę na cienkie paski potrzebną ilość sosu przekładamy z blendera na patelnię i podgrzewamy na odrobinie oliwy kilka minut,dodajemy tagliatelle i chwilę mieszamy z sosem na patelni
posypujemy startą mozzarellą ( już na talerzu ) i gotowe Smacznego ;-)