Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
trochę inna wariacja makaronowa,bardzo smaczne połączenie sticky rice,passaty i mleka kokosowego ;-) polecam ten mix włoski- azjatycki ;-)
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8537
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3008
Polecam.
Odsłon: 1779
Polecam.
Odsłon: 508
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8537
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3008
Polecam.
Odsłon: 1779
Polecam.
Odsłon: 508
Składniki
ryż gotujemy aż będzie mięciutki ( na jedną szklankę dwie szklanki wody ),odcedzamy i studzimy do blendera wlewamy passatę,dodajemy ryż,ząbek czosnku,łyżeczkę oregano,kolendry,pietruszki,mleko kokosowe,doprawiamy pieprzem,chilli i solą-miksujemy na gładki sos
tagliatelle gotujemy al dente,po odcedzeniu skraplamy dodatkowo oliwą z oliwek ścieramy mozzarellę na cienkie paski potrzebną ilość sosu przekładamy z blendera na patelnię i podgrzewamy na odrobinie oliwy kilka minut,dodajemy tagliatelle i chwilę mieszamy z sosem na patelni
posypujemy startą mozzarellą ( już na talerzu ) i gotowe Smacznego ;-)