Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
trochę inna wariacja makaronowa,bardzo smaczne połączenie sticky rice,passaty i mleka kokosowego ;-) polecam ten mix włoski- azjatycki ;-)
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 256
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 95
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 256
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 95
Składniki
ryż gotujemy aż będzie mięciutki ( na jedną szklankę dwie szklanki wody ),odcedzamy i studzimy do blendera wlewamy passatę,dodajemy ryż,ząbek czosnku,łyżeczkę oregano,kolendry,pietruszki,mleko kokosowe,doprawiamy pieprzem,chilli i solą-miksujemy na gładki sos
tagliatelle gotujemy al dente,po odcedzeniu skraplamy dodatkowo oliwą z oliwek ścieramy mozzarellę na cienkie paski potrzebną ilość sosu przekładamy z blendera na patelnię i podgrzewamy na odrobinie oliwy kilka minut,dodajemy tagliatelle i chwilę mieszamy z sosem na patelni
posypujemy startą mozzarellą ( już na talerzu ) i gotowe Smacznego ;-)