Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
aromatyczna pasta o smaku borowikòw z cebulkà,boczkiem i szczypiorkiem
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4894
ciasto z owocami na przekąske lub deser owoce takie jak jabłka morele lub śli...
Odsłon: 13486
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 3215
Ciasteczka owsiane w sam raz na drugie śniadanie lub przekąske w pracy lub w...
Odsłon: 995
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4894
ciasto z owocami na przekąske lub deser owoce takie jak jabłka morele lub śli...
Odsłon: 13486
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 3215
Ciasteczka owsiane w sam raz na drugie śniadanie lub przekąske w pracy lub w...
Odsłon: 995
Składniki
cebulkę obieramy,wrzucamy na patelnię,jak się pięknie zeszkli dodajemy pokrojony w paseczki boczek,solimy i dodajemy odrobinę pieprzu,dorzucamy parę cienkich plasterkòw šwieżej dyni
podsmażamy i mieszamy delikatnie
w międzyczasie gotujemy tagliatelle al dente
wrzucamy tagliatelle na patelnie,podsmażamy jeszcze kròciutko z cebulkà i boczkiem,mieszamy,dodajemy łyżkę masła dla podkręcenia smaku i zostawiamy na bardzo małym ogniu jeszcze z 5 minut
wykładamy na talerz i posypujemy szczypiorkiem i pietruszkà ;-)
Mniammm;-) smaczności