Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 03-08-2008
Proste, szybkie i przepyszne danie.
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4699
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44473
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 203
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 170
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4699
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44473
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 203
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 170
Składniki
Makaron ugotować aldente. Brokuła zblanszować wrzucając do wrzątku z dodatkim 1 łyżeczki soli i cukru /nie może być zbyt miękki/. Zagotować 1 szklankę wody z bulionem i dodać serki topione, dokładnie mieszając aby pozbyć się grudek, doprawić wegetą i pieprzem. Pod koniec, kiedy serki już będą w płynnej postaci dodać brokuł podzielony na cząstki i delikatnie wymieszać. Na talerze rozłożyć ugotowane tagiatelle i dodać do nich brokuły z sosem. Posypać szczypiorkiem. Smacznego.