Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaki włoskich wakacji w Twoim domu? Czemu nie! Makaron tagliatelle z sosem z pieczonych warzyw przypomni Ci o smacznych potrawach ze słonecznej Italii!
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 122
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 110
Młoda kapusta jest bardzo delikatna, jak sałata. Polecam.
Odsłon: 364
Prosty, smaczny deserek, przygotowany z galaretek i ubitej śmietany 30 %. Do...
Odsłon: 161
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 122
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 110
Młoda kapusta jest bardzo delikatna, jak sałata. Polecam.
Odsłon: 364
Prosty, smaczny deserek, przygotowany z galaretek i ubitej śmietany 30 %. Do...
Odsłon: 161
Składniki
Makaron tagliatelle ugotować wg przepisu na opakowaniu. Pomidory, paprykę i cebulę pokroić na mniejsze kawałki. Wyłożyć na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia. Polać kilkoma kroplami oliwy. Doprawić do smaku. Piekarnik nagrzać do 180 stopni i piec do miękkości. Po upieczeniu warzywa można obrać ze skórki. Zblendować na gładką masę. Do sosu dodać ugotowany makaron. Podawać z tartym żółtym serem.