Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaki włoskich wakacji w Twoim domu? Czemu nie! Makaron tagliatelle z sosem z pieczonych warzyw przypomni Ci o smacznych potrawach ze słonecznej Italii!
schab z oscypkiem ,konfitura żurawiną ziemniaczkami i zasmażana kapusta
Odsłon: 60
Dzisiaj coś sprawdzonego gdyż kuchnia indyjska jest smaczna i lubiana
Odsłon: 84
Kurczak pod pierzynką to kolejny mój pomysł na pyszny i prosty obiad. Sos pom...
Odsłon: 647
schab z oscypkiem ,konfitura żurawiną ziemniaczkami i zasmażana kapusta
Odsłon: 60
Dzisiaj coś sprawdzonego gdyż kuchnia indyjska jest smaczna i lubiana
Odsłon: 84
Kurczak pod pierzynką to kolejny mój pomysł na pyszny i prosty obiad. Sos pom...
Odsłon: 647
Składniki
Makaron tagliatelle ugotować wg przepisu na opakowaniu. Pomidory, paprykę i cebulę pokroić na mniejsze kawałki. Wyłożyć na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia. Polać kilkoma kroplami oliwy. Doprawić do smaku. Piekarnik nagrzać do 180 stopni i piec do miękkości. Po upieczeniu warzywa można obrać ze skórki. Zblendować na gładką masę. Do sosu dodać ugotowany makaron. Podawać z tartym żółtym serem.