Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
U nas zapas makaronów na kilka lat wprzód. Po porostu kochamy. Nie tylko ze względu na czas przygotowania dania. Walory smakowe przeważają.
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 524
Pyszne i bardzo proste do zrobienia, polecam.
Odsłon: 1750
Przepis na smażonego łososia z dodatkiem kremowego szpinaku. To proste, ale p...
Odsłon: 535
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 1858
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 524
Pyszne i bardzo proste do zrobienia, polecam.
Odsłon: 1750
Przepis na smażonego łososia z dodatkiem kremowego szpinaku. To proste, ale p...
Odsłon: 535
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 1858
Składniki
Makaron gotujemy wg przepisu zawartego na opakowaniu. Odcedzamy, część wody z gotowania pozostawiamy. My robimy w ten sposób. Odcedzamy, durszlak od razu wstawiamy do garnka w którym gotował się makaron. Wędlinę kroimy w paski. Cebule siekamy. Czosnek przeciskamy przez praskę. Na rozgrzanym maśle smażymy wędlinę i cebulę. Po kilku minutach dodajemy czosnek. Smażymy minutę, po czym dodajemy majonez wymieszany ze śmietaną. Dodajemy do wędliny. Dokładnie łączymy razem z makaronem. Do smaku doprawiamy pieprzem.