Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezonowe warzywa z odrobiną intensywnych suszonych pomidorów i gorgonzoli. Szybki obiad nie tylko dla zapracowanych.
Żeberka do obiadu przygotowane w pysznej musztardowo - miodowej marynacie. Że...
Odsłon: 112
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 292
Zachciało mi się po śniadaniu zjeść coś co jest związane z owocami. Po krótk...
Odsłon: 261
Żeberka do obiadu przygotowane w pysznej musztardowo - miodowej marynacie. Że...
Odsłon: 112
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 292
Zachciało mi się po śniadaniu zjeść coś co jest związane z owocami. Po krótk...
Odsłon: 261
Składniki
Makaron gotujemy al dente, w międzyczasie cukinię kroimy w plastry lekko solimy i przykrywamy ręcznikiem papierowym, aby pozbyć się goryczki. Następnie smażymy cukinię na odrobinie oliwy, przewracamy na drugą stronę i dodajemy szparagi, (zielonych nie obieramy, odłamujemy zdrewniałe końce, można rozkroić wzdłuż i przekroić na pół) po kilku minutach dodajemy pokrojone, suszone pomidory z niewielką ilością oliwy z ziołami, doprawiamy do smaku solą morską i pieprzem.
Wykładamy makaron na patelnię, dokładnie mieszamy wszystkie składniki, przekładamy na talerze, na wierzch kładziemy ser (wedle uznania).