Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Talarki ziemniaczane to smak mojego dzieciństwa, idealnie pasuje do nich mięso i surówka lub można jeść same z dodatkiem dowolnego sosu. POLECAM
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1806
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1567
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1536
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1974
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1806
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1567
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1536
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1974
Składniki
Ziemniaki obrac i umyć, pokroić w cienkie plastry i wrzucić na rozgrzaną patelnie z dodatkiem oleju. Smażyc i ciągle mieszać doprawić solą i pieprzem. Smacznego