Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
co prawda przepis nie mojego autorstwa, ale wypróbowany. Tarta jest przepyszna
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 246
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1334
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25183
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 246
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1334
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25183
Składniki
Wszystkie cebule obrać, pokroić na półksiężyce i dusić je na małym ogniu ok. 10 minut. Pod koniec doprawić solą i pieprzem. Pomidorki pokroić na połówki. Jajka wymieszać z mlekiem i natką pietruszki grubo posiekaną, przyprawić solą i pieprzem. Ciasto francuskie wylepić spód i brzeg formy o śr. 28 cm. Rozłożyć cebule i pomidorki. Polać masą jajeczną. Posypać pokruszonym serem pleśniowym. Wstawić do piekarnika rozgrzanego do 200°C. Piec 25-30 minut.