Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szukałam nazwy na tę tartę i jako, że dodałam chińską mieszankę warzyw jest tarta chińska. Szybka do zrobienia i szybko znikająca. Smaczna odmiana na tarte, bo przygotowana na cieście francuskim. Tarta to potrawa kuchni francuskiej.
Niebanalne a jednocześnie proste i pyszne danie z grilla. Kremowy rozpływając...
Odsłon: 37
Tradycyjnie białe szparagi są podawane z białym sosem holenderskim. Przygotow...
Odsłon: 203
Danie to jest łatwe i szybkie do przygotowania, wygląda bardzo efektownie, d...
Odsłon: 88
Niebanalne a jednocześnie proste i pyszne danie z grilla. Kremowy rozpływając...
Odsłon: 37
Tradycyjnie białe szparagi są podawane z białym sosem holenderskim. Przygotow...
Odsłon: 203
Danie to jest łatwe i szybkie do przygotowania, wygląda bardzo efektownie, d...
Odsłon: 88
Składniki
Formę do tarty wysmarować masłem i wysypać bułką tartą. Formę wylepić ciastem i wysypać dno bułką tartą. Nadmiar ciasta odciąć i pociąć na paseczki. Pierś z kurczaka umyć, osuszyć i pokroić w sporą kostkę, posolić. Mieszankę chińską Hortex rozmrozić na sicie.
Potem przełożyć ją do miski, dodać pokrojona pierś oraz mozzarellę a także przyprawy do smaku, wymieszać. Tak przygotowany farsz przełożyć do formy, posypać sezamem i rozłożyć paseczki ciasta. Tartę piec 35 minut w 210 stopniach, podawać na gorąco.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Pierogi z mięsem mielonym surowym
Dania główne
Filet z kurczaka z pieczarkami i białą kaszą gryczaną
Dania główne
Dorada z rusztu na grillowanych warzywach
Dania główne
Ligawa wolowa w sosie winno - warzywnym.
Pierogi z mięsem mielonym surowym
Pierogi z mięsem są smakowite i pożywne. Do ich samodzielnego gotowania może...
Odsłon: 313
Filet z kurczaka z pieczarkami i białą kaszą gryczaną
Szybkie, syte jednogarnkowe danie.
Odsłon: 23