Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Tarta z rabarbarem"
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 221
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 771
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1816
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 164
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 239
Polecam.
Odsłon: 295
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 221
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 771
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1816
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 164
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 239
Polecam.
Odsłon: 295
Składniki
Masło posiekaj z mąką. Dodaj cukier, jajko, sól i śmietanę. Szyb ko zagnieć, zawiń w folię, schłodź. Rabarbar opłucz, pokrój. Ugotuj, aż zmięknie, w wodzie z cukrem.
Ciastem wyłóż formę, nakłuj, upiecz w 200oC. Ułóż rabarbar. Podpiecz przez kilka minut, następnie ostudź, polej rozpuszczoną galaretką.Źródło: Świat kobiety