Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Tarta z rabarbarem"
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 53
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 60
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 301
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 53
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 60
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 301
Składniki
Masło posiekaj z mąką. Dodaj cukier, jajko, sól i śmietanę. Szyb ko zagnieć, zawiń w folię, schłodź. Rabarbar opłucz, pokrój. Ugotuj, aż zmięknie, w wodzie z cukrem.
Ciastem wyłóż formę, nakłuj, upiecz w 200oC. Ułóż rabarbar. Podpiecz przez kilka minut, następnie ostudź, polej rozpuszczoną galaretką.Źródło: Świat kobiety