Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Tarta ze szpinakiem"
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 51
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 60
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 300
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 51
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 60
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 300
Składniki
Boczek okrój i podsmaż na oleju. Dodaj rozmrożony szpinak, podsmaż, odstaw, aby wystygł. Do zimnego wbij jajka.
Wymieszaj i przypraw solą, pieprzem, czosnkiem, chili. Ciastem wylep dwa naczynia do tart. Nałóż farsz. Wierzch posyp startym serem. Piecz 25-30 min w temp. 180°C.
Katarzyna Olejnik z Bydgoszczy
Porcje 8 50 min Cena 1,60 zł Kalorie 380 kcalŹródło: Takie jest życie