Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Tort naleśnikowy ze szpinakiem"
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 639
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 61
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 509
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 503
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 639
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 61
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 509
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 503
Składniki
Ciasto zmiksuj, podziel na pół. Do jednej części dodaj szpinak, do drugie – przecier. Usmaż naleśniki. Ziemniaki zmiel z serem i usmażoną cebulą. Dodaj natkę, przypraw.
Farszem posmaruj naleśniki. Ułóż na przemian w natłuszczonym naczyniu żaroodpornym. Posyp migdałami. Zapiekaj 25 min.Źródło: Takie jest życie