Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Tort waflowy z pastami"
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 455
Fuczki to smażone placki z kiszonej kapusty , wywodzące się z kuchni Bieszcza...
Odsłon: 210
Przepis dnia
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 455
Fuczki to smażone placki z kiszonej kapusty , wywodzące się z kuchni Bieszcza...
Odsłon: 210
Przepis dnia
Składniki
Wafelek ryżowy posmaruj pastą z łososia. Nakryj drugim wafelkiem. Połóż na nim trochę pikantnej pasty z makreli, przykryj kolejnym wafelkiem.
Trochę dowolnej pasty rybnej włóż do szprycerki i udekoruj wierzchy torcików.
Połóż listek zielonej sałaty lub czerwonej kapusty albo cykorii. Dobór past do smarowania jest całkowicie dowolny. Torciki będą bardziej kolorowe, jeśli położysz na nie kawałek marynowanej papryki oraz ogórka.
Przepis przysłała Zofia Łaksa z Kwaśniowa DolnegoŹródło: Bella Relaks